(4 pertsonentzat)
20 bakailao kokotxa 2 kuiatxo 3 piper berde Piper gorri bat 2 tipula Baratxuria Oliba olioa PrestaketaPistoa. Lehenik, ...
Beasaingo Rubiorena jatetxeko Urki Balerdik prestatutako errezeta.
Osagaiak:4 lagunentzat
300 g. bonba motako arroza Tipula 1 100 g, onddo konfitatu ...Ekoizle ekologikoen 27 postu izango dira Zerainen, baita herriko beste hainbat ekoizlerenak ere. Urki Balerdi herriko sukaldariak plater sorpresa prestatuko du azokako produktuekin.
OSAGAIAK: Txekor masail 1 2 tipula Azenarioa erdia Porru 1 2 baratzuri ale Ardo beltza Patata 1 Esnegaina Irina ERREZETA: Barazki guztiak juliana eran moztu eta sutan jarri gorritu arte, ondoren ardoa gehitu eta agortzen utzi. Txekor masailak gehitu eta urarekin guztiz estali. Egosten utzi 2-3 ordu bitartean. Egin direnean masailak beste lapiko batera atera. Geratzen den saltsa irabiatu, ondoren pasagailutik pasa, eta masailei gehitu. Sutan jarri azken puntua emateko. Patata purea egiteko, patatak uretan egosi. Irabiatzeko garaian esnegaina eta gurina gehitzen zaizkio. Gatz puntua eman ondoren jateko prest dago.
Osagaiak Puntaletteak Ahate iztertxoak Gari zainzuriak Perretxikoak Tipulina Ziazerba Baratxuria Ahate urdaiazpikoa Foie gras freskoa Esne gaina
Puntalettea arrozaren forma duen ...
Urtebete da Urki Balerdi zeraindar sukaldariak Beasaingo Rubiorena-Gutizi jatetxea kudeatzen duela. Lehenengo urteurrena betetzear denean, 2017ko Repsol Gidarako aukeratua izan dela jakinarazi diote. Beasaingo beste jatetxe bat ere bada Repsolen Gidan:...
Bihar, 15:00etatik aurrera