Patata-tortilla nola egin
AISA taldeko ikasleak elikagaien eta sukaldaritzaren inguruko hiztegia lantzen aritu dira eta baita errezetak ere. Horren haritik, amaierako erronka patata-tortilla egin eta errezeta idaztea izan da. Andresek patata-tortilla ederra prestatu du eta berak nola egiten duen ere azaldu digu. Itxura ona du, ezta?
Patata-tortilla
Osagaiak:
4 patata ertain
Tipula bat
Gatza
7 arrautza
Olioa
Nola egin:
Patata eta tipula zuritu eta txikitu. Zartaginean olioa jarri eta frijitu tipula eta gero patatak. Zazpi arrautza irabiatu. Ondoren, gehitu patatak arrautza irabiatuari. Utzi minutu batzuk urre kolore marroixka izan arte eta buelta eman. Azkenean, platerean jarri. On egin!
Patata-tortilla
Osagaiak:
- 4 patata ertain
- Tipula bat
- Gatza
- 7 arrautza
- Olioa
Patata eta tipula zuritu eta txikitu. Zartaginean olioa jarri eta frijitu tipula eta gero patatak. Zazpi arrautza irabiatu. Ondoren, gehitu patatak arrautza irabiatuari. Utzi minutu batzuk urre kolore marroixka izan arte eta buelta eman. Azkenean, platerean jarri. On egin!