Ordiziaren 750. urteurrenaren harira, antzina azokan erabiltzen ziren neurrien inguruko "Pisuak eta Neurriak" erakusketa zabaldu dute D'Elikatuz gunean
Efren Nicolau kataluniarrak sukaldaritza eta filosofia makrobiotikoari buruzko hitzaldia emango du martxoaren 3an, 19:00etan, Ordiziako D’elikatuz zentroan. Nicolau egungo sukaldari makrobiotiko onenen ...
Elikadura osasuntsuari eta jarduera fisikoari buruzko aholkuak ematen dituen gida argitaratu du D’elikatuzek. Adimen urritasuna dutenei edo irakurtzeko zailtasunak dituztenei zuzenduta dago, ...
Eskualdeko museoek bat egin dute Ordiziako zentroaren urtebetetze festan, baita Idiazabal Gazta krofradiak eta Ordiziarrockek ere. Aspanogi elkartearentzat bildu dute dirua.
Idiazabalgo Kalbarioko Amaia Alkortak uda-udazken fruta garaiari hasiera eman dio aran gorri eta beltzekin, sagarrekin eta udarekin. Aire libreko generoa ugaritzen ari da, eta lehen piperrak agertu dira azokan.
Apiriletik urte amaiera arte antolatutako egitarauarekin, hamargarren urteurrena ospatuko du Ordiziako D'elikatuzek
Aramako Patxi Arizmendik denboraldiko lehen aran gorriak ekarri zituen, eta ondo saldu ere. Perretxikuetan, zizak, ziza horiak eta onddoak ziren nagusi, baina trufak ere eskaini ziren .
Ordiziako Udalaren eta Basque Culinary Centerren arteko elkarlanetik sortu den egitasmoa da; gaur aurkeztu dute
Goierri eta Donostialdean ekoizten diren gazta eta sagardotik abiatuta, 'Gazta eta sagardoaren lurraldeetako pasaporte gastronomikoa' ekimena ezagutarazi dute Donostian. Izaera eta tradizio gastronomiko handia duten bi herri eta bi eskualde batzeko nahia dute ekimenaren bidez.