Asteburuko IV. Pintxo Lehiaketako mokaduen osagai nagusia arraina izango da
Zumarragako 17 ostalarik parte hartuko
dute; asteburuan gai librean egindako pintxo bana eskainiko dute
Otamotz.com Urretxu-Zumarraga
Goierri
Zumarragako 17 ostalarik parte hartuko
dute; asteburuan gai librean egindako pintxo bana eskainiko dute
Goierriko albisteak euskaraz, libre eta kalitatez jaso nahi dituzu? Horretarako zure babesa ezinbestekoa zaigu. Egin zaitez harpidedun, izan HITZAkide! Zure ekarpenari esker, euskaratik eginda dagoen tokiko informazio profesionala garatzen eta indartzen lagunduko duzu.
Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.
Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.