Sartu
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • hemeroteka
  • Albisteak
    • Gaiak
      • Aisia
      • Ekonomia
      • Euskara
      • Gizartea
      • Hirigintza
      • Ingurumena
      • Jaiak
      • Kirola
      • Kultura
      • Politika
      • Udala
      • Orokorra
    • Herriak
      • Altzaga
      • Arama
      • Ataun
      • Beasain
      • Ezkio
      • Gabiria
      • Gaintza
      • Idiazabal
      • Itsaso
      • Itsasondo
      • Lazkao
      • Legazpi
      • Legorreta
      • Mutiloa
      • Olaberria
      • Ordizia
      • Ormaiztegi
      • Segura
      • Urretxu
      • Zaldibia
      • Zegama
      • Zerain
      • Zumarraga
    • Generoak
      • Albisteak
      • Editorialak
      • Elkarrizketak
      • Erreportajeak
      • Iritzia
      • Kronikak
      • Publirreportajeak
  • Agenda
    • Hilabetea
    • Zerrenda
    • Agendan parte hartu
  • Komunitatea
    • Guztiak
    • Taldeak
    • Sinadurak
    • Zer da hau?
  • Multimedia
    • Argazkiak
    • Bideoak
  • Eskelak / Agurrak
    • Eskelak
    • Zorion agurrak
  • Gure atariak
    • Otamotz
    • GoiBerri
    • Zerbitzuak
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
  • izan HITZAKIDE
  • nor gara
  • zozketak
  • eskaintzak
  • hemeroteka
Sartu

Asteazkenean jokatuko da Gipuzkoako 23. Odolki Txapelketa

Ordizia
Gizartea

Plaza Nagusian izango da, 10:00etatik aurrera. Lehiakide bakoitzak 7 odolki aurkeztuko ditu.

Iazko Gipuzkoako Odolki Txapelketa. Olano Harategia izan zen irabazlea.
2022/11/28
Laida Goiburu

Asteazkenean jokatuko da Ordiziako Plaza Nagusian Gipuzkoako 23. Odolki Txapelketa, 10:00etatik aurrera, Gipuzkoako Merkatarien Federazioko Harakin Elkarteak Ordiziako Udalarekin batera antolatuta. Odolkirik onena zein den aukeratuko du gastronomia eta beste arlo batzuetako adituez osatutako epaimahaiak.

Eneko Azurmendik (Lazkaoetxe jatetxea), Iñaki Telleriak (Kuko jatetxea), Javi Penasek (JAKITEA), Amaia Garmendiak (Hika txakolindegia), Arantxa Arrizabalagak (Kattalin Erretegia), Juanma Garmendiak (FECOGA), Tere Madinabeitiak (Goierriko Hitza/Diario Vasco), Aitor Buendiak (La Ruta Slow, Radio Euskadi) eta Ana Gonzalezek (Basque Culinary Center) osatuko dute epaimahaia.

Harakin Elkarteak adierazitakoaren arabera, osagaien arteko oreka hartuko dute kontuan, barazkiak antzeko moduan txikituta egotea: osagaien tamaina, zenbat gantz, tipula edo odol nahasketa duen. Lehiaketaren bidez, odolkiaren kontsumoa bultzatu eta zabaldu nahi te: “Kontsumitzaileari aukeran zer nolako produktua duen erreferentzia argi bat eman nahi zaio, baita gipuzkoar odolkiaren kalitatea zein den jakiteko parametro zehatzak eskaini ere”. Gipuzkoako odolki bezala ulertzen da ondorengo osagaiak soilik dituena: tipula, porrua, odola, txerriaren gantza eta espeziak bere kasuan, heste naturalean beteta. Lehiakide bakoitzak 7 odolki aurkeztuko ditu.

Irabazleak txapela, garaikurra eta diploma jasoko ditu, bigarren eta hirugarren sailkatuek diploma eta garaikurra, eta laugarren eta bosgarren sailkatuek, diploma.

Jakintza Ikastolako ikasleak odolki pintxoak salduko dituzte lehiaketa martxan dagoen bitartean, eta lortutako diru-sarrerak ikasleek aukeratutako Ordiziako elkarte batera bideratuko dute.

Goierriko albisteak euskaraz, libre eta kalitatez jaso nahi dituzu? Horretarako zure babesa ezinbestekoa zaigu. Egin zaitez harpidedun, izan HITZAkide! Zure ekarpenari esker, euskaratik eginda dagoen tokiko informazio profesionala garatzen eta indartzen lagunduko duzu.

Egin HITZAkide

Azken 3 egunetako irakurrienak

 

 

Azken berriak

Goierriko azken berriak jakin nahi dituzu? Harpidetu gure buletinera!

Harpidetu

Datuak ondo jaso dira. Eskerrik asko.

Izen-abizenak eta posta elektronikoa sartu behar dira.

Posta elektronikoak ez du formatu zuzena.

Arazo bat gertatu da eta ezin izan da izena eman. Jarri gurekin harremanetan mesedez eta barkatu eragozpenak (Akatsaren kodea:).

  • 943 16 00 56
  • goierri@hitza.eus
  • Oriamendi, 32 – BEASAIN
  • Nor gara
  • Argitalpen politika
  • Aniztasun politika
  • Pribatutasun politika
  • Cookieak
Babesleak:
Hasi saioa HITZAkide gisa

Saioa hasten baduzu, HITZAkide izatearen abantailak baliatu ahal izango dituzu.

HITZAkide naiz, baina oraindik ez dut kontua sortu SORTU KONTUA

Zure kontua ongi sortu da.

Hemendik aurrera, zure helbide elektronikoarekin eta pasahitzarekin konektatu ahal zara, HITZAkide izatearen abantaila guztiak baliatzeko.

Sartutako datuak ez dira zuzenak.
Zure kontua berretsi gabe dago.
 
 
 
(Pasahitza ahaztu duzu?)
 
 
SARTU
 
Pasahitz berria ezarri da eta zure helbide elektronikora bidali da.
Sartutako datuak ez dira zuzenak.
 
(Identifikatu)
 
 
 
 
BIDALI
 

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea

HITZAkide izan nahi dut
Aldatu zure pasahitza
Pasa hitza ondo aldatu da.
 
 
 
 
 
 
 
Aldatu
 
Oraindik ez zara HITZAkide?

Tokiko informazioa profesionaltasunez eta euskaratik, modu librean kontatzea da gure eginkizuna. Horretarako zure ekarpena beharrezkoa da, eta ongi maitatzeko modurik zintzoena da HITZAkide egitea.

Ezagutu HITZAkide izatearen abantailak eta aukeratu HITZAkide izateko gustuko modalitatea.

HITZAkide izan nahi dut